domingo, 23 de marzo de 2008

Sense temps! Extret de www.amartorell.com/icv!

L'ALCALDE DE MARTORELL NO RESPON A LES PREGUNTES DE LA OPOSICIÓ

El passat dilluns, en el torn de Preguntes de l'Ordre del Dia, el Grup Municipal d'ICV Martorell va formular una pregunta per escrit que l'alcalde no va voler contestar
El Grup Municipal d'ICV a l'Ajuntament de Martorell va formular una pregunta per escrit el passat ple municipal del dia 17 de març de 2008. Com és preceptiu en el cas de les preguntes presentades per escrit al registre municipal amb 48 hores d'antelació a la celebració del Ple, l'Equip de Govern està obligat a contestar. En aquesta ocasió, la pregunta era molt concreta i demanava quan es canviaria el nom d'un carrer de Martorell que està dedicat a un heroi franquista de la Guerra Civil, atès que la Llei de la Memòria Històrica està ja vigent i és obligatori fer-ho.L'Alcalde Esteve, desprès de donar voltes amb arguments ininteligibles, no va contestar la pregunta, i davant de la queixa del Grup d'ICV, fins i tot va protagonitzar un altre acte d'intolerància verbal dels que per desgràcia ja s'estan convertint en una pràctica habitual per la seva part.El Grup Municipal d'ICV reitera la voluntat per conèixer la resposta a la pregunta formulada i si és necessari, tornarà a presentar-la el proper Ple Municipal.Desgraciadament, el nivell de tolerància democràtica a la nostra vila baixa molt davant de circumstàncies com aquestes.
*Demano disculpes per no ser meu l'article, però és interessant igualment i no tinc gaire temps!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Me encanta el título del blog! buena filosofia...ojalá se la aplicaran algunos en el Congreso.
Bueno, aunque no sea tuyo, buena observación la tuya ponerlo. En el fondo esto me recuerda a Robert McNamara, secretario de defensa estadounidense durante la Guerra de Vietnam, que dijo en una entrevista (vista en la uni XD) que el tuvo dos cosas muy claras durante el tiempo que ocupó el cargo, y una era que los periodistas pregunen lo que quieran que yo contestare lo que me convenga. Eso demuestra la ventaja de tener el poder. Ventaja que no se deberia tener, y más si la pregunta te la hace un grupo que representa parte de la población por la que tu se supone trabajas (se supone que esa debe ser la función del alcalde, no?)

Bueno, la insistencia no es el mejor recurso pero algunas veces suele ser efectivo, asi que ICV va a necesitar paciencia y bueno...confiar en que los ciudadanos se den cuenta de este tipo de gestos.

Bonito blog ;)

Sergi dijo...

Aixi m'agrada que Martorell ja tingui un blog de crítica.

Per cert, un consell, obre els comentaris als anònims, tindrás més comentaris, i alguns són interessants. Només s'ha de vigilar que la gent no es passi en faltar al respecte.

Ànims Laura. T'enllaço en el meu blog.

Anónimo dijo...

dius que a Martorell l'alcalde no respon a l'opossició.
Que poc en saps d'Abrera....despres de l'abus de poder, la prepotencia. De vergonya

Anónimo dijo...

Perdona.
Felicitats pel blog