lunes, 6 de octubre de 2008

And the winner is...

Bé, la meva actualització d’avui prendrà un to poc habitual en relació amb els escrits anteriors. Avui les meves paraules seràn més semblants a una comèdia que no pas a un blog seriós. El per què és molt senzill.
Com podem escriure sobre el govern actual de Martorell sense fregar la ironia, el surrealisme o la caricatura?
Ja estem acostumats a les successives mentides i estafes a la població martorellenca per part de l’equip de govern, mentides que amb un pica-pica força garrepa, tot sigui dit, intenten ocultar.
Primer, venent una imatge idílica de la monstruositat de barri que pretenen edificar, La Sínia, sense un estudi previ de les conseqüències. Van repartint una mena de conte d’herois convergents a cavall per un parc preciòs...a cavall, és clar, perquè si pretenen accedir en cotxe ho tenen clar, i no parlem de la magnífica xarxa d’autobusos dels que disponem els ciutadans i ciutadanes... una guagua.
En segon lloc, afirmant que no és necessari eliminar de Martorell els símbols franquistes que, per cert, la Llei de la Memòria Històrica obliga a treure (com l’Avinguda Francesc Batllevell), actuació que fa mesos i mesos que ICV estem demanant des de la oposició.
Tercer, tirant tones i tones de merda demagògica sobre l’anterior govern. Però de què ens sorprenem senyores i senyors? Si és la seva manera d’actuar! No en saben d’educació i respecte! Mentre intentem pacíficament pactar amb ells, comprendre’ls (ostres, és molta responsabilitat estar al govern...), ajudar el que sigui possible per al benestar de Martorell, ells carreguen contra nosaltres amb ira i acarnissament. Hi ha moltes maneres de fer govern, i aquesta, de totes, és la menys correcta. Hem intentat ser tolerants i respectuosos, però afirmar que l’anterior govern va cometre irregularitats polítiques i tècniques durant les obres de l’AVE sense posar sobre la taula proves, poca broma, això és un delicte. Xavi Gomez va respondre a l’Il·lustríssim senyor Esteve demanant que depuri responsabilitats, que ho investigui, que ho denuncii si fa falta. Si no és així, “més val que calli i que faci la seva feina i no intenti carregar contra els altres la incompetència del seu equip de govern”.
I en quart lloc, per acabar aquest rànquing, la prohibició sense per què, d’un humil pica-pica al barri del Portal d'Anoia amb motiu de les festes del Roser, que se celebren la primera setmana d’Octubre.
Oi la! Tan amics dels pica-piques i ara en prohibeixen un!Sembla que veuen competència a tot arreu, tu. Tranquils, que el monopoli del pica-piques és i serà sempre vostre, no patiu!
Sembla ser que els organitzadors o organitzadores de la petita festa i el govern no tenen molt bona relació i, tot i tenir el càtering i la orquestra contractades, no han tingut escrúpols en prohibir l’acte sense donar ni una simple excusa. Normalment se li diu abús de poder...però són tan comuns aquestes incoherències que no val la pena trencar-se el cap buscant-li un per què.
Per acabar, només dir que aquesta és només una petita llista sobre les bestieses que no surten als titulars de la prensa martorellenca. Em penso que no deu haver cap govern tan inmadur i patètic com el que tenim.
Sí, hi son al govern.
Però una cosa és ser al govern i una altra molt diferent saber governar.

Quin dels fets anteriors mereix l’Oscar al més lamentable?
Ho deixo en mans del poble...